X

Αγγουράκια γεμιστά με κατσικίσιο τυρί


Υλικά

Υλικά

1 αγγούρι

1 κρεμμυδάκι φρέσκο, ψιλοκομμένο

150 γρ. φρέσκο κατσικίσιο τυρί

100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

½ ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο με το ψαλίδι

αλάτι και πιπέρι

Παρασκευή

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το τυρί με το γιαούρτι και χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι τα δουλεύουμε καλά να γίνουν μια λεία μάζα, Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον δυόσμο. Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το αγγούρι στα τρία και στη συνέχεια αυτά τα τρία κομμάτια τα κόβουμε κατά μήκος στη μέση και αδειάζουμε τα σπόρια του αγγουριού με ένα κουταλάκι, Γεμίζουμε τις κοιλότητες με την κρέμα του τυριού και βάζουμε τα αγγουράκια στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε, στολισμένα με μικρά φυλλαράκια δυόσμου. Σημ.

Τα προτείνουμε ως απεριτίφ.

Θ.Τ.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές