Υλικά
Υλικά
250 γρ. μοσχαρίσιο κρέας από την καρδιά του κιλότου
5 γρ. συσκευασμένη άγρια ρόκα, κομμένη στο χέρι
10 γρ. παρμεζάνα ή γκράνα παντάνο, σε νιφάδες
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
5 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
ελάχιστο ξίδι μπαλσάμικο
Παρασκευή
Αλατοπιπερώνουμε την ταλιάτα και τη βάζουμε στη σχάρα να ψηθεί, στον επιθυμητό βαθμό.
Την κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Τοποθετούμε πάνω της και γύρω της τη ρόκα, τις νιφάδες της παρμεζάνας, τη ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, γαρνίρουμε το πιάτο με το ξίδι μπαλσάμικο και τη σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστή.
Σημ. Φροντίζουμε πάντα να κόβουμε το κρέας σε πολύ λεπτές φέτες, ακολουθώντας τη φορά των ινών του.
Η σαλάτα που θα βάλουμε πάνω στο κρέας πρέπει πάντα να είναι ήδη σωστά λαδωμένη και αλατισμένη.
Θ.Τ.