Υλικά
Υλικά
2 κιλά αρνί
100 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. γάλα
φρέσκια ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Παρασκευή
Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το βάζουμε στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το λάδι και τη φρέσκια ρίγανη.
Προσθέτουμε νερό τόσο, ώστε να σκεπαστεί.
Το μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη.
Όταν είναι έτοιμο και έχει μείνει με τη σάλτσα του, προσθέτουμε το γάλα για να πάρει μία βράση.
Σερβίρεται ζεστό.