Υλικά
500 γρ. νουντλς Υλικά
3 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
¼ φλ. χυμός λάιμ
1 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ ξυσμένο
1 γερή πρέζα αλάτι
4 φλ. τρυφερά μαρουλόφυλλα ψιλοκομμένα
1 φλ. ραπανάκια σε πολύ λεπτές φετούλες
1 καυτερή πιπερίτσα χωρίς μεμβράνες και σπόρους σε πολύ λεπτές φετούλες
2 πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
250 γρ. μαριναρισμένος καπνιστός σολομός σε λεπτές λωρίδες
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το dressing, ανακατεύοντας καλά σε ένα μικρό μπολ το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, το τζίντζερ και το αλάτι.
Μαγειρεύουμε τα νουντλς σύμφωνα με τις οδηγίες.
Τα στραγγίζουμε και τα μοιράζουμε σε τέσσερα πιάτα μαζί με τα ψιλοκομμένα μαρουλόφυλλα, τα ραπανάκια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και την καυτερή πιπεριά.
Μοιράζουμε από πάνω τον σολομό, περιχύνουμε με το dressing και σερβίρουμε.
Α.Τ.