Υλικά
Υλικά
φέτες από μαύρο ψωμί με προζύμι ή ψωμί από σίκαλη
πελτές ντομάτας
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελιές χωρίς κουκούτσι (αν θέλουμε)
κάππαρη
ρίγανη
Εκτέλεση
Ψήνουμε το ψωμί και αλείφουμε κάθε φέτα καλά με τον πελτέ.
Βάζουμε επάνω 3–4 ελιές και 3–4 μπουμπούκια κάππαρης.
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και τρίβουμε πιπέρι, αν θέλουμε.
Σερβίρουμε αμέσως.
Α.Τ.