Λεμονάδα με λάιμ και τζίντζερ
Υλικά
Υλικά
1 μήλο
½ πόντο φρέσκια ρίζα τζίντζερ
1 χούφτα σταφύλια σταφίδες
¼ λεμόνι
½ λάιμ
Ανθρακούχο ή απλό νερό μεταλλικό νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα σταφύλια από το κοτσανάκι τους, ξεφλουδίζουμε το μήλο και το λάιμ και τα κόβουμε σε κομματάκια.
Βάζουμε στον αποχυμωτή το μήλο και το τζίντζερ και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα φρούτα.
Ρίχνουμε το χυμό σε ένα μεγάλο ποτήρι και απογεμίζουμε με το νερό.
Σερβίρουμε με πάγο.
Α.Τ.
Επίσης...
Δες εντός πώς μπορείς να φτιάξεις τον κλασικό πουρέ πατάτας αλλά και δύο νόστιμες παραλλαγές από λαχανικά.
Δείτε εντός τις τρεις νηστίσιμες (και vegan) παραλλαγές.
Περισσότερα από
Αλμυρές Συνταγές
Δοκιμάστε τις παρακάτω παρασκευές με παντζάρι.
Δες εντός τρεις συνταγές με το μάλλον παρεξηγημένο λαχανικό.
Δοκίμασε αυτές τις τρεις εύκολες συνταγές για αλμυρά κέικ.
Όσο ο καιρός χειμωνιάζει, η ανάγκη για μια ζεστή και θρεπτική σουπίτσα γίνεται... επιτακτική!
Διίστανται τα γούστα για αυτό το λαχανικό, όμως με αυτές τις συνταγές μάλλον θα αλλάξουν γνώμη και οι πλέον διστακτικοί.
Δοκιμάστε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές της πολίτικης κουζίνας που είναι ό,τι πρέπει για το μεσημεριανό της Κυριακής.