X

Λεμονάδα με λάιμ και τζίντζερ

Υλικά

Υλικά

1 μήλο

½ πόντο φρέσκια ρίζα τζίντζερ

1 χούφτα σταφύλια σταφίδες

¼ λεμόνι

½ λάιμ

Ανθρακούχο ή απλό νερό μεταλλικό νερό

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα σταφύλια από το κοτσανάκι τους, ξεφλουδίζουμε το μήλο και το λάιμ και τα κόβουμε σε κομματάκια.

Βάζουμε στον αποχυμωτή το μήλο και το τζίντζερ και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα φρούτα.

Ρίχνουμε το χυμό σε ένα μεγάλο ποτήρι και απογεμίζουμε με το νερό.

Σερβίρουμε με πάγο.

Α.Τ.

Επίσης...

Πρασοκιµαδόπιτα

Η συνταγή για πρασοκιμαδόπιτα.

Παστίτσιο µε Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις παστίτσιο με πατάτες.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές