Υλικά
1 κ. χοχλιοί καθαρισμένοι, πλυμένοι και στεγνωμένοιΥλικά
½ φλ. ελαιόλαδο
2 -3 πρέζες αλάτι
1 φλ. ξύδι
2 -3 κλαδάκια δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Βάζουμε τους χοχλιούς στο τηγάνι με το άνοιγμά τους να είναι στο λάδι.
Τηγανίζουμε 5 με 6 λεπτά και μετά τους ανακατεύουμε συνέχεια για 2 - 3 λεπτά ακόμα.
Ρίχνουμε το ξύδι και το δεντρολίβανο και αφήνουμε στη φωτιά για άλλα 5 λεπτά.
Σερβίρουμε τους χοχλιούς μαζί με το λάδι τους.