Υλικά
1 κ. αρνί Υλικά
1 φλ. ελαιόλαδο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 πρέζες αλάτι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, ρίχνουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε.
Πλένουμε το αρνί και το κόβουμε σε κομμάτια.
Το βάζουμε στην κατσαρόλα και το αλατίζουμε.
Ανακατεύουμε συχνά σε χαμηλή φωτιά για να μην κολλήσει, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
Αφού ροδίσει, βάζουμε σιγά- σιγά το ένα ποτήρι νερό, περιμένουμε να το απορροφήσει και στη συνέχεια βάζουμε και το άλλο ποτήρι και μαγειρεύουμε, μέχρι να μαλακώσει καλά και να μείνει το φαγητό μόνο με το λάδι του.