
Υλικά
Φρέσκα μύδια ψίχα Υλικά
Ντομάτα
Πιπεριά
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Ξύλινα καλαμάκια μουσκεμένα
Για τη σάλτσα μουστάρδας
200 ml ελαιόλαδο
80 ml χυμός λεμονιού
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα: βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ και δουλεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
Περνάμε 3-4 μύδια σε κάθε σουβλάκι, μετά περνάμε ένα κομμάτι ντομάτα και ένα κομμάτι πιπεριά εναλλάξ.
Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε 3-4 λεπτά στα κάρβουνα.
Σερβίρουμε με τη σάλτσα.
*Η συνταγή είναι από την ταβέρνα ""Καπετάν Μανώλης", στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής.