Υλικά
300 γρ. τυρί Αρσενικό Νάξου τριμμένο Υλικά
150 γρ. γραβιέρα Νάξου τριμμένη
2 κρόκοι αβγών
10 γρ. λευκό πιπέρι
½ ματσάκι φρέσκια μαντζουράνα ψιλοκομμένη
100 ml γάλα πλήρες
1 πακέτο φύλλα για spring rolls
Για το Mojito κίτρου
120 γρ. μαρμελάδα κίτρο
20 ml βότκα
1 ασπράδι αβγού ελαφρά χτυπημένο
½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το mojito κίτρου: βάζουμε σε μεγάλο μπόλ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ετοιμάζουμε τα ρολά: Σε ένα μεγάλο μπόλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα ασπράδια μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
Απλώνουμε τα φύλλα spring roll και τοποθετούμε λίγο από το μείγμα των τυριών στο κάτω μέρος κάθε φύλλου.
Γυρίζουμε τις άκρες του φύλλου προς τα μέσα επάνω στη γέμιση και ρολάρουμε το φύλλο.
Πριν το κλείσουμε αλείφουμε την άκρη του με το ασπράδι και κλείνουμε καλά το ρολό.
Αφήνουμε τα ρολά στο ψυγείο για μισή ώρα, μέχρι να σφίξουν.Τηγανίζουμε τα ρολά σε ηλιέλαιο, μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσό χρώμα και μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να φύγει το πολύ λάδι.Σερβίρουμε σε ίσιο πιάτο με το dip mojito δίπλα, για να βουτάμε μέσα τα ρολά.Η συνταγή είναι από το εστιατόριο Barozzi της Νάξου.