Follow us

Λαζάνια με ρέγγα και αμύγδαλα

Λαζάνια με ρέγγα και αμύγδαλα

Υλικά

Υλικά

500 γρ. λαζάνια

1 ρέγγα αβγομένη

1 φούχτα ωμά αμύγδαλα με τη φλούδα τους

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Βγάζουμε το δέρμα και τα κόκκαλα από τη ρέγγα και αφαιρούμε προσεκτικά το αβγό.

Τα κόβουμε όλα προσεκτικά σε κυβάκια.

Σπάμε ελαφρά τα αμύγδαλα.

Βράζουμε και σουρώνουμε τα λαζάνια Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα κομματάκια της ρέγγας με το αμύγδαλο ανακατεύοντας συχνά για 4 λεπτά.

Μόλις πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα λαζάνια, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και τα αβγά της ρέγγας, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

*Η συνταγή είναι της Άννας Πασσά, από το "Ουζερί του Λάκη".

Επίσης...

Απολαυστικές συνταγές με ζυμαρικά για κάθε περίσταση

Από κλασικά ιταλικά πιάτα μέχρι πιο μοντέρνες προτάσεις, ακολουθούν συνταγές που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο.

3 μακαρονάδες με σολομό

Δοκίμασε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές που συνδυάζουν τα ζυμαρικά με την πλούσια γεύση του ψαριού.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

3 συνταγές για πεντανόστιμα κανελόνια

Κλασικά με κιμά ή ιδιαίτερα με μανιτάρια ή και σπανάκι, τα κανελόνια είναι πάντα μια ιδανική λύση για ένα λαχταριστό γεύμα.

Γιουβαρλάκια µε Χυλοπίτες

Η συνταγή για γιουβαρλάκια με χυλοπίτες.

Τορτελίνια με Σπανάκι

Η συνταγή για θαυμάσια τορτελίνια με σπανάκι.

Κανελόνια με Κιμά

Η πιο αυθεντική συνταγή που θα βρεις για κανελόνια με κιμά.

Φαρφάλες με Πέστο, Μελιτζάνες και Αρακά

Πώς θα φτιάξεις φαρφάλες με πέστο, μελιτζάνες και αρακά.

Στριφτάρια µε Τραχανά

Πώς θα φτιάξεις στριφτάρια με τραχανά.

Πένες µε Καρύδια και Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις πένες με καρύδια και πατάτες.

Μακαρόνια µε Πάστα Ελιάς και Σουσάµι

Η συνταγή για μακαρόνια µε πάστα ελιάς και σουσάµι.

Κανελόνια με Σπανάκι

Η συνταγή για κανελόνια με σπανάκι.