Υλικά
500 γρ. λαζάνιαΥλικά
1 ρέγγα αβγομένη
1 φούχτα ωμά αμύγδαλα με τη φλούδα τους
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
Βγάζουμε το δέρμα και τα κόκκαλα από τη ρέγγα και αφαιρούμε προσεκτικά το αβγό.
Τα κόβουμε όλα προσεκτικά σε κυβάκια.
Σπάμε ελαφρά τα αμύγδαλα.
Βράζουμε και σουρώνουμε τα λαζάνια Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά τα κομματάκια της ρέγγας με το αμύγδαλο ανακατεύοντας συχνά για 4 λεπτά.
Μόλις πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα λαζάνια, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και τα αβγά της ρέγγας, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
*Η συνταγή είναι της Άννας Πασσά, από το "Ουζερί του Λάκη".