Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου σε χοντρά κυβάκια
3 κ.σ. βούτυρο αγελάδος
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά.
Αλατίζουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει το κοτόπουλο.
Προς το τέλος προσθέτουμε το σκόρδο. Όταν ψηθεί, σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Tip
Αν το θέλουμε πιο πικάντικο, προσθέτουμε στο τηγάνι μια ψιλοκομμένη κόκκινη πιπερίτσα ή μπούκοβο.