Υλικά
1 συσκευασία φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι ή στήθος, κομμένο σε χοντρές λωρίδες
3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 συσκευασία κονκασέ
7 πιπεριές κέρατο σε ροδέλες
1 κ.γλ. ζάχαρη
4 σκελίδες σκόρδο σε ροδελίτσες
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
100 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
λίγη ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο τις πιπεριές και το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει ελαφρά το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε τις ντομάτες ή το κονκασέ, το σκόρδο, τη ζάχαρη και αλάτι και αφήνουμε μέχρι να απορροφήσει η σάλτσα τα υγρά της και να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
Στο τέλος ρίχνουμε τη φέτα και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Σερβίρουμε με ρίγανη και πιπέρι.
Tip
Αν αγαπάτε όσο εγώ τα αβγά, θα σπάσετε στο τέλος δύο αβγά και θα σκεπάσετε με το καπάκι μέχρι να ψηθούν.