Υλικά
1 πίτα για σουβλάκι
8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
3 κ.σ. τριμμένο κίτρινο τυρί
λίγη ρίγανη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φέτες ζαμπόν σε λωρίδες
πιπέρι, λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μέγεθος της πίτας.
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, βάζουμε την πίτα, τα ντοματίνια, τα αυγά, λίγο αλάτι, πιπέρι, το τυρί και το ζαμπόν, σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε μέχρι να ασπρίσει το ασπράδι.
Με τη βοήθεια ενός πιάτου γυρίζουμε την πίτα και από την άλλη πλευρά, όπως κάνουμε με την ομελέτα, και αφήνουμε να πάρει ένα ελαφρώς χρυσαφένιο χρώμα.
Σερβίρουμε με λίγη ρίγανη.
Tip
Σε αυτό το σαγανάκι χωράνε τα πάντα: το φαγητό που έχει περισσέψει και όλα τα τυριά και τα αλλαντικά.