Υλικά
1½ κιλό μοσχαρίσια στηθοπλευρά με κόκαλο, σε μερίδες
4 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο
500 ml μπίρα
250 γρ. πατάτες
250 γρ. κολοκυθάκια
250 γρ. καρότα
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και μετά προσθέστε το κρέας και συνεχίστε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά.
Ρίξτε τη μουστάρδα, την μπίρα, αλατοπιπερώστε και μαγειρέψτε σε μέτρια ένταση για 30 λεπτά.
Μετά προσθέστε τις πατάτες, τα καρότα και τα κολοκυθάκια, κομμένα σε μικρά κομμάτια, και συνεχίστε το μαγείρεμα για 1 ώρα και 30 λεπτά σε χαμηλή ένταση.
Tip
Το μυστικό για τρυφερό και νόστιμο μοσχαρίσιο κρέας είναι να το μαγειρέψετε σε πολύ χαμηλή ένταση για πολλή ώρα.