Υλικά
500 γρ. φουσίλι
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κόκκινη & 1 κίτρινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες
2 μέτρια κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
1 μέτρια μελιτζάνα σε μικρούς κύβους
1 μεγάλη ντομάτα ψιλοκομμένη
250 γρ. τυρί κότατζ
1 κ.σ. κουκουνάρι
2 κ.σ. φύλλα φρέσκου βασιλικού
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Σοτάρετε τα ψιλοκομμένα λαχανικά με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά για 3'-4'.
Αλατίστε τα, βάλτε τα σε ένα ταψί και ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 8'-10'.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στραγγίξτε τα. Αφήστε τα να κρυώσουν ελαφρώς και μετά ανακατέψτε τα με τα ψημένα λαχανικά, το τυρί κότατζ, το κουκουνάρι και τον βασιλικό και. Σερβίρετε.
Τip
Αφού σουρώσετε τα ζυμαρικά, ραντίστε τα με ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.