Υλικά
800 γρ. κιμά κοτόπουλου
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1 αυγό
1 κ.σ. μουστάρδα
4 φέτες ψωμί του τοστ τριμμένο
2 κ.σ. ψιλοκομμένα ανάμικτα φρέσκα μυρωδικά (εστραγκόν, δεντρολίβανο, θυμάρι, βασιλικό, δυόσμο) ή 2 κ.γλ. ξερά
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε σε ένα μπολ τον κιμά κοτόπουλου, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αβγό, τα μυρωδικά, τη μουστάρδα, το ψωμί, αλάτι και πιπέρι.
Ζυμώστε το μείγμα και αφήστε το στο ψυγείο σκεπασμένο με μεμβράνη για 1 ώρα.
Πλάστε τα μπιφτέκια και ψήστε τα σε αντικολλητική σχάρα στην εστία ή στον φούρνο στους 200°C για 20'-25'.
Σερβίρετε με ανάμικτη σαλάτα ή με τη γαρνιτούρα της επιλογής σας.
Tip
Αλείψτε τα χέρια με λάδι για να πλάσετε εύκολα τα μπιφτέκια.