Υλικά
500 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
2 κρεμμύδια
2 κολοκυθάκια
2 καρότα
ηλιέλαιο
1 κ.σ. πάστα πράσινου κάρι
1 κουτί γάλα καρύδας
1 κ.γλ. Κορν φλάουρ
αλάτι
χυμό από 1 λάιμ
5-6 κλωναράκια φρέσκο κόλιαντρο
Εκτέλεση
Κόψτε το φιλέτο του κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια και τα λαχανικά σε μικρά ισομεγέθη κομμάτια.
Βάλτε λίγο ηλιέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι ή σε γουόκ και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο και τα λαχανικά.
Αλατίστε και αφήστε τα για αρκετά λεπτά (τουλάχιστον δέκα), ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Μετά ρίξτε την πάστα πράσινου κάρι (μίγμα με μπαχαρικά, καυτερές πιπεριές και αρωματικά φυτά) και το γάλα καρύδας και συνεχίστε το μαγείρεμα για άλλα 5-6 λεπτά.
Διαλύστε το κορν φλάουρ σε 2 κουταλιές νερό και ρίξτε το στο φαγητό. Ανακατέψτε για να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε.
Ρίξτε λίγο χυμό λάιμ σε κάθε πιάτο και πασπαλίστε με φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιαντρο.
Συνοδέψτε με ρύζι ή νουντλς ρυζιού.
Tip
Θα βρείτε πάστα πράσινου κάρι σε καταστήματα με ασιατικά τρόφιμα και μεγάλα σούπερ μάρκετ.