Υλικά
6 μεγάλες αγκινάρες
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1/2 νεροπότηρο λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε κομμάτια τις αγκινάρες.
Στο μεταξύ έχουμε τσιγαρίσει τον κιμά με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Τοποθετούμε στο ταψί μια στρώση αγκινάρες, από πάνω μια στρώση κιμά και ξανά μια στρώση αγκινάρες.
Ρίχνουμε λίγο λάδι και αν θέλουμε μπορούμε να ρίξουμε στο φαγητό μας κρέμα μπεσαμέλ.
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.