Υλικά
1/2 κιλό κρεμμύδια ξερά
1/2 φλιτζ. τσαγιού βούτυρο
κεφτέδες, ωμούς, από κιμά της αρεσκείας σας
σάλτσα γιαουρτιού
Εκτέλεση
Σοτάρετε με το βούτυρο τα κρεμμύδια σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθούν.
Tα στρώνετε μέσα σε 1 ταψάκι και βάζετε επάνω στη σειρά τους κεφτέδες.
Tους περιχύνετε με λίγο βούτυρο και τους ψήνετε στον φούρνο.
Tότε ρίχνετε επάνω την σάλτσα γιαουρτιού (χτυπάτε 2 αυγά και προσθέτετε 250 γρ. γιαούρτι) και βάζετε πάλι το ταψί στον φούρνο για 4’ μέχρι να πήξουν τα αυγά.