Υλικά
1/2 κιλό κιμά κοτόπουλο
1 κόκκινη πιπεριά
1 μεγάλο καρότο
1 κρεμμύδι
1 ματσάκι μαϊντανό
5 φρυγανιές
2 κουταλιές τυρί ρεγκάτο
λάδι
μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ απλώνουμε τον κιμά. Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ τη φρυγανιά και τη ρίχνουμε στον κιμά.
Μετά βάζουμε στο μπλέντερ το κρεμμύδι και σιγά σιγά ένα ένα από τα λαχανικά με τη σειρά τους και τα βάζουμε στον κιμά μας.
Ρίχνουμε το τυρί, ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και στην συνέχεια βάζουμε τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το λάδι.
Πλάθουμε μέχρι τα υλικά μας να ενσωματωθούν.
Στη συνέχεια παίρνουμε κιμά και φτιάχνουμε τα μπιφτέκια. Τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200-220° C (ιδανικά στον αέρα) για 15-20'.