Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
4 κεσεδάκια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
5 κεσεδάκια νερό
φέτα τριμμένη με το χέρι
λίγο λαδάκι
λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη φέτα και τα χτυπάμεγια 2 με 3 λεπτά.
Το απλώνουμε σε ταψί, τρίβουμε και τη φέτα από πάνω.
Βάζουμε λίγο λαδάκι και ψήνουμε στο φούρνο πάνω κάτω στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και λίγο παραπάνω, μέχρι να ροδίσει.