Υλικά
1 μελιτζάνα
1-2 κολοκυθάκια
3 μέτριες πατάτες
1 μέτριο κρεμμύδι
1 πιπεριά πράσινη και ακόμη μια αν υπάρχει σε άλλο χρώμα
λίγο μαϊντανό
3 αυγά
200 γρ. τυρί κασέρι τριμμένο στον χοντρό τρίφτη
1 κουταλιά αλεύρι
αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε σε κύβους εκτός από τις πατάτες που τις κόβουμε σε λεπτά φετάκια.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το στρώνουμε στον πυθμένα ενός μέτριου ταψιού.
Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου.
Βάζουμε το ταψί με το κρεμμύδι για λίγα λεπτά μόνο του στο φούρνο να ψηθεί και στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά.
Σε δέκα λεπτά χτυπάμε τα αυγά, τους προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το αλεύρι και βγάζοντας το ταψί από το φούρνο, αδειάζουμε το μείγμα με τα αυγά πάνω στα λαχανικά.
Τέλος, σκορπίζουμεστην επιφάνεια το τριμμένο κασέρι και ξαναβάζουμε το ταψί στο φούρνο μέχρι να αποκτήσει το φαγητό ροδοψημένο χρώμα.