Υλικά
2 κιλά κατσικάκι σπάλα, κιομμένο σε μερίδες
15 αγκινάρες, καθαρισμένες
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
3 αυγά
200 γρ. βούτυρο
2 κουταλιές λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα ταψί, με το βούτυρο και λίγο νερό.
Ψήνουμε το κρέας για 1 1/2 ώρα περίπου σε μέτριο φούρνο.
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις τρίβουμε καλά με λεμόνι για να μην μαυρίσουν.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο νερό, τις δύο κουταλιές λάδι και βράζουμε τις αγκινάρες μέχρι να μαλακώσουν και τις στραγγίζουμε.
Όταν γίνει το κατσικάκι, βάζουμε τις αγκινάρες ανάμεσα στο κρέας.
Χτυπάμε σε ένα μπολ το γιαούρτι με τα αυγά, περιχύνουμε το φαγητό και το βάζουμε πάλι στο φούρνο για λίγη ώρα (μέχρι να ροδίσει και να κάνει κρούστα).