Υλικά
2 μέτρια κουνουπίδια, κομμένα σε κομμάτια μεγαλούτσικα
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
φρέσκια ντομάτα σάλτσα
λίγο λάδι
1 κουταλιά βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα γιαχνίζουμε τα κρεμμύδια (μέτρια φωτιά), ρίχνουμε λίγο λάδι και το βούτυρο και αφού τα σοτάρουμε προσθέτουμε τον κιμά.
Μόλις ο κιμάς είναι έτοιμος, ρίχνουμε την σάλτσα και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μία βράση.
Προσθέτουμε το κουνουπίδι και ζεστό νερό μέχρι να καλυφθεί το φαγητό.
Ανακατεύουμε προσεχτικά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 ώρα (δεν ανακατεύουμε συχνά για να μην διαλυθεί το κουνουπίδι, απλά κουνάμε σιγά-σιγά την κατσαρόλα) και προσθέτουμε ζεστό νερό αν χρειάζεται.
Προς το τέλος, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.