Υλικά
1/2 κιλό πατάτες
αλάτι
ρίγανη
σκόνη μουστάρδας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες όπως κάνουμε όταν τις ετοιμάζουμε για τηγάνι. Στο μέγεθος και στο σχήμα που προτιμά ο καθένας.
Τις πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά.
Στρώνουμε το αντικολλητικό χαρτί στο ταψί του φούρνου και αραδιάζουμε τις πατάτες. Τις περιχύνουμε με ελάχιστο λάδι.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 30 έως 40 λεπτά.