Υλικά
350 γρ. μακαρόνια
2 κουταλιές αρακά κατεψυγμένο
1 κρεμμύδι
2 καρότα
2 κλωνάρια σέλινο
½ ποτήρι λάδι
πιπέρι σε κόκκους
αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα καρότα και το σέλινο και τα κόβετε λεπτές φέτες. Κόβετε φέτες και το κρεμμύδι.
Βράζετε άφθονο αλατισμένο νερό, ρίχνετε τον αρακά και αφήνετε για 10 λεπτά.
Προσθέτετε ύστερα το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλινο και τα βράζετε όλα μαζί για 20 λεπτά, περίπου.
Ρίχνετε τα μακαρόνια στην κατσαρόλα, ανακατεύετε και αφήνετε να βράσουν.
Τα στραγγίζετε μαζί με τα λαχανικά, τα βάζετε σε μια πιατέλα, ρίχνετε από πάνω το λάδι ωμό, το πιπέρι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.