Υλικά
1 κοτόπουλο σε μερίδες
2 ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ
1/2 κιλό ελιές
πάπρικα
2 κρεμμύδια ξερά
ελαιόλαδο
1 κρασοπότηρο κρασί
μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βαθύ βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο από όλες τις πλευρές του.
Το σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε κύβους, την πάπρικα και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε τις ελιές να φύγει η άλμη, τις σουρώνουμε καλά και τις προσθέτουμε στο κοκκινιστό κοτόπουλο να πάρουν βράση.
Μόλις η σάλτσα μας δέσει το κοκκινιστό κοτόπουλο με ελιές είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.