Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο μερίδες
3-4 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κρεμύδια ξερά ψιλοκομμένα
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
ένα ξυλαράκι κανέλας
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
3-4 πατάτες κομμένες κυδωνάτες
αλάτι
πιπέρι
3-4 μελιτζάνες κομμένες κυδωνάτες
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε (η ψήνουμε στο φούρνο) τις μελιτζάνες και τις πατάτες, τις αφήνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξουν τα πολλά λάδια, βάζουμε στην άκρη.
Σωτάρουμε το κοτόπουλου καλά από όλες τις πλευρές.
Βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, μόλις τα ανακατέψουμε λίγο να γίνουν διάφανα σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και το μαγειρεύουμε να είναι σχεδόν έτοιμο.
Σε ένα ταψί τοποθετούμε το κοτόπουλο, γύρω γύρω τις πατάτες και από πάνω τις μελιτζάνες, απλώνουμε και τη σάλτσα να πάει παντού.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο περίπου 30-40 λεπτά, εξαρτάται από το φούρνο.