Υλικά
1 ποτήρι ρύζι
3 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κεσεδάκια γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια σε μια κατσαρόλα μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
Κρατάμε το μισό κρεμμύδι στην άκρη και αδειάζουμε το ρύζι μέσα στην κατσαρόλα.
Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Το υπόλοιπο κρεμμύδι το προσθέτουμε στο γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε την κάθε μερίδα μαζί με περίπου μισό κεσεδάκι γιαούρτι.
Στολίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγα φύλλα φρέσκου θυμαριού.