Υλικά
500 γρ. ζυμαρικά βίδες
2 με 3 φλιτζάνια μαγειρεμένα σπαράγγια
2 χούφτες φρέσκια ρόκα
1 μπάλα μοτσαρέλα φρέσκια και κομμένη
πέστο φιστικιού
Εκτέλεση
Βράσε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για όσο αναγράφεται στη συσκευασία και στη συνέχεια στράγγιξέ τα.
Καθάρισε τα σπαράγγια από τα σκληρά μέρη και βράσε για 3 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Στράγγιξέ τα και ρίξε τα σε παγωμένο νερό ώστε να διατηρήσουν το χρώμα τους.
Λιώσε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σόταρε τα σπαράγγια για τρία λεπτά (μέχρι να είναι τραγανά).
Ρίξε αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ πρόσθεσε τα ζυμαρικά μαζί με την ρόκα, τα σπαράγγια, τη μοτσαρέλα και το πέστο, ανακάτεψε καλά και σέρβιρε αμέσως.