Υλικά
1 κιλό αλεύρι
3 1/2 ποτήρια νερό
1 κρασοπότηρο λάδι
2 κ.σ. ξίδι
αλάτι
250 γρ. μαργαρίνη
1/2 ποτήρι λάδι
700 γρ. τυρί
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του ζυμαριού εκτός από τη μαργαρίνη και το 1/2 ποτήρι λάδι, ζυμώνουμε και κάνουμε μπαλάκια.
Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη με το λάδι, ρίχνουμε μέσα τα μπαλάκια του ζυμαριού, αφήνουμε να ξεκουραστούν.
Ανοίγουμε τα φύλλα μας, βάζουμε φύλλο και τυρί μέχρι να τελειώσουν.
Γυρνάμε ανάποδα την πίτα και τη διπλώνουμε, την πατάμε καλά και την ξανανοίγουμε, ρίχνουμε μέσα και το υπόλοιπο βούτυρο που περίσσεψε.
Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.