Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
500 γρ. μανιτάρια σε φέτες
2 μέτρια κρεμμύδια
250 γρ. κασέρι τριμμένο
2 αυγά
1 κουτί κρέμα γάλακτος
λίγο λάδι
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
σιμιγδάλι ψιλό
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μισές ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε καλά με τα μανιτάρια.
Βγάζουμε το τηγάνι από το μάτι και αφού κρυώσει λίγο, προσθέτουμε το μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Αλείφουμε ένα μέτριο ταψί ή πιρέξ με λάδι, πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι και απλώνουμε το φύλλο.
Ρίχνουμε λίγο από το κασέρι (λιγότερο από το μισό) και απλώνουμε το μείγμα των μανιταριών.
Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κασέρι.
Χτυπάμε τα αυγά καλά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, περιχύνοντας την πίτα.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει και να κάνει κρούστα.