Υλικά
300 γρ. βιτάμ
500 γρ. φέτα
300 γρ. κεφαλογραβιέρα
300 γρ. πάριζα
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
8 αυγά
250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
Χτυπάμε αρχικά το βούτυρο και προσθέτουμε τα αυγά.
Μετά προσθέτουμε το αλεύρι, τα τριμμένα τυριά, το γιαούρτι, το μπέικιν και την πάριζα.
Αν το μείγμα είναι σφιχτό βάζουμε λίγο γιαούρτι.
Λαδώνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 220 βαθμούς και ύστερα στους 200 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά ακόμη.