Υλικά
1 ταψί πατάτες
χυμό από δυο πορτοκάλια και ένα λεμόνι
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κύβο διαλυμένο σε λίγο νερό ή αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες.
Τις βάζουμε στο ταψί.
Σε ένα μπολάκι βάζουμε μαζί το χυμό, τη μουστάρδα, το λάδι, το πιπέρι, τον κύβο, ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τις πατάτες.
Τις ανακατεύουμε καλά να πάνε τα υλικά παντού.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο βαθμούς για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να πιάσουν κρούστα, να εξατμιστούν τα υγρά και να ροδοκοκκινίσουν.