Υλικά
8 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες
5 καρότα
8 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
6-8 κ.γ. δυόσμο ψιλοκομμένο
1-2 κ.γ. μουστάρδα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τα καρότα σε άφθονο αλατισμένο νερό για 15 λεπτά.
Τις σουρώνουμε καλά και τις βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα.
Λιώνουμε με πιρούνι όπως είναι στην κατσαρόλα τις πατάτες και τα καρότα.
Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο και τη μουστάρδα.
Πλάθουμε κεφτέδες και τους βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τους πατατοκεφτέδες ώσπου να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
Μόλις είναι έτοιμοι τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.