Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
750 γρ. περίπου μοσχαρίσιο κιμά
2-3 αυγά
100 γρ. γιαούρτι
4 ξερά κρεμμύδια
ελαιόλαδο & λίγο για το τηγάνι
1 κουτάκι σόδα, αναψυκτικό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να μαραθούν.
Προσθέτουμε τον κιμά και το αλατοπίπερο και αφήνουμε μέχρι να τσιγαριστεί ο κιμάς και να απορροφήσει τα υγρά.
Απλώνουμε ένα φύλλο και βάζουμε λίγο από το μείγμα φροντίζοντας να είναι απλωμένο σε όλη την επιφάνεια.
Μαζεύουμε το φύλλο φροντίζοντας η γέμιση να είναι μέσα στις δίπλες που θα σχηματιστούν.
Βάζουμε το φύλλο στον πάτο μιας φόρμας κέικ και επαναλαμβάνουμε το ίδιο για τα υπόλοιπα φύλλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το λάδι, το γιαούρτι και τη σόδα και τα ρίχνουμε στην φόρμα.
Κουνάμε τη φόρμα για να πάει παντού το υγρό μείγμα.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 50-60 λεπτά μέχρι να ροδίσει.