Υλικά
500 γρ. μοσχάρι ποντίκι
3/4 κουτάκι μπίρα
2 μέτρια κρεμμύδια
1 καρότο σε φετάκια
λίγα μανιταράκια
1 φλιτζανάκι χυμό ντομάτας
1 ντομάτα σε κυβάκια
2 κ.σ. τυρί κρέμα
3/4 φλιτζάνι λάδι
1 κ.γ. ζάχαρη
αλάτι
πιπέρι
λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Πλένουμε το μοσχάρι και βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα.
Βάζουμε τα μανιτάρια και το καρότο και τα τσιγαρίζουμε, μέχρι να πιουν τα υγρά.
Τα αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα και βάζουμε το κρέας, το αφήνουμε να τσιγαριστεί και προς το τέλος προσθέτουμε τα κρεμμύδια τα οποία πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη να καραμελώσουν.
Σβήνουμε με την μπίρα και ρίχνουμε πιπέρι, κανέλα, τη ντομάτα χυμό και κυβάκια, τα μανιτάρια και τα καρότα.
Κλείνουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί.
Ανοίγουμε την κατσαρόλα, αλατίζουμε και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά και να δέσει η σάλτσα.
Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και περιμένουμε να πάρει λίγες ακόμα βράσεις και να δέσει η σάλτσα εντελώς.