Υλικά
500 γρ. συκώτι μοσχαρίσιο
1 κουταλιά βούτυρο ανάλατο
αλάτι
δάφνη
1 λεμόνι (το χυμό) ή ανάλογο ξίδι
Εκτέλεση
Πλένουμε το συκώτι και το βάζουμε σε λαδόκολλα.
Αλείφουμε με το βούτυρο φροντίζοντας να πάει παντού.
Αλατίζουμε, προσθέτουμε τη δάφνη και κλείνουμε τη λαδόκολλα.
Βάζουμε σε ταψάκι, βρέχουμε λίγο τη λαδόκολλα (για να μην καεί) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Ανοίγουμε τη λαδόκολλα, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού ή το ξίδι και αφήνουμε για άλλα 8-10 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει χρώμα.