Υλικά
1 κιλό χοιρινό από μπούτι
1/2 κιλό ρύζι κίτρινο
1 ματσάκι κρεμμυδάκια
1 ματσάκι δυόσμο φρέσκο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το χοιρινό σε μικρές μπουκίτσες.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και το δυόσμο.
Πλένουμε το ρύζι.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και προσθέτουμε και τις μπουκίτσες χοιρινού.
Τέλος, προσθέτουμε το ρύζι και νερό 3 προς 1.
Προσθέτουμε το δυόσμο και σιγοβράζουμε με κλειστό το καπάκι.