Υλικά
500 γρ. κριθαράκι χοντρό
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 κόκκινες πιπεριές
1 κονκασέ
1/2 κουτάκι χυμό ντομάτας
λίγο λάδι
αλάτι
πάπρικα
τριμμένο κεφαλοτύρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και τα μαραίνουμε λίγο στο λάδι.
Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το χυμό, την πάπρικα και το αλάτι.
Μόλις αρχίσει η σάλτσα να βράζει ρίχνουμε το κριθαράκι και προσθέτουμε λίγο νερό αρχικά, ώστε να ψηθεί το κριθαράκι.
Ανακατεύουμε συχνά με ξύλινη κουτάλα για να μην κολλήσει.
Μόλις ετοιμαστεί το κριθαράκι, το βγάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με το τριμμένο τυρί.