Υλικά
2 φιλέτα κοτόπουλο σε μικρές μπουκιές
500 γρ. κολοκύθα σε κυβάκια
1 πατάτα σε κυβάκια
1 σφηνοπότηρο λευκό κρασί
2 φυλλαράκια φασκόμηλο
αλάτι
πιπέρι
4 φετούλες μπέικον ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κοτόπουλο με το μπέικον στην κατσαρόλα με 2 κ.σ. λάδι.
Προσθέτουμε την κολοκύθα και την πατάτα, ανακατεύουμε για λίγο να σοταριστούν.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε περίπου 1,5 λίτρο νερό ή ζωμό, αλατοπίπερο, το φασκόμηλο και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 30 λεπτά.
Σερβίρουμεμε γιαούρτι και λεμόνι ή με τριμμένο ανθότυρο.