Υλικά
1 στήθος κοτόπουλου, κομμένο μπουκιές
πατάτες κομμένες σε φέτες
μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. ντοματοπελτέ
1 1/2 ποτήρι φρεσκοτριμμένη ντομάτα ή κονκασέ
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι
ελαιόλαδο
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο με το βούτυρο και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.
Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι μαζί με τη ζάχαρη να καραμελώσει.
Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε.
Βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα το κοτόπουλο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και λίγο νερό (δε θέλουμε πολύ) και ψήνουμε για 1-1 1/2 ώρα ή μέχρι το φαγητό να δέσει και να μελώσει η σάλτσα.