Υλικά
5 πράσα σε ροδέλες
1 ξερό κρεμμύδι
500 γρ. στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
ελαιόλαδο
1/2 ποτηράκι λευκό γλυκό κρασί
νερό
1 χυμό ντομάτας
2 καρότα ροδέλες
1 1/2 κούπα ρύζι
αλάτι
πιπέρι
1 ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα.
Ψιλοκόβουμε και ρίχνουμε μέσα τα πράσα, το κρεμμύδι και το κοτόπουλο για να τσιγαριστούν.
Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα καρότα, το χυμό, τον ζωμό λαχανικών,ανάλογο αλάτι-πιπέρι καινερό.
Μόλις πάρουν μια βράση προσθέτουμε και το ρύζι.
Αφήνουμε να χυλώσει και κατεβάζουμε από τη φωτιά.