Υλικά
500 γρ. πένες, ή άλλο κοντό ζυμαρικό
100 γρ. μπρόκολο, φουντίτσες
100 γρ. κουνουπίδι, φουντίτσες
100 γρ. καρότο, σε κυβάκια
100 γρ. φέτα λιωμένη με το πιρούνι
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
5 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
αλάτι με προσοχή
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και βράζουμε τα λαχανικά.
Θέλουμε να "κρατάνε" λίγο όταν τα βγάλουμε.
Βράζουμε τα ζυμαρικά.
Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε με πιρούνι τη φέτα με το σκόρδο, το κεφαλοτύρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, προσέχοντας να μείνουν 2-3 κουταλιές σούπας από το νερό τους.
Και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
Ανακατεύουμε καλά, πρώτα με το μείγμα τυριού.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε προσεκτικά και σερβίρουμε αμέσως με τριμμένο τυρί.