Υλικά
κοτόπουλο στήθος φιλέτο, περίπου 700 γρ. κομμένο σε μπουκιές
1 μέτριο κουνουπίδι (φουντίτσες)
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
3/4 ντομάτα τριμμένη ή 500 γρ.κονκασέ
1 φλιτζ. καφέ κρασί
200 γρ. φέτα
αλάτι
πιπέρι
λάδι τόσο, να καλυφτεί ο πάτος της κατσαρόλας
μαϊντανό
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και μόλις τσιγαριστεί κι αυτό σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί βάζουμε το κουνουπίδι, τον πελτέ και τη ντομάτα, αλάτι (με προσοχή γιατί θα βάλουμε και φέτα) και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 30 περίπου λεπτά.
Δεν βάζουμε νερό.
Μόλις γίνει, ρίχνουμε τη φέτα και σβήνουμε το μάτι.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό, σκέτο ή με πατάτες τηγανητές.