Υλικά
100 γρ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γρ. φέτα, τριμμένη
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
4 αυγά
1 κούπα γάλα
250 γρ. βούτυρο μαλακό ή μαργαρίνη
1 κρεμμύδι, τριμμένο
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη για 3 λεπτά, να αφρατέψει, προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε το γάλα, συνεχίζοντας το χτύπημα και χτυπάμε για λίγο, μην ανησυχούμε αν "κόψει” το μίγμα.
Προσθέτουμε όλα τα τυριά, το κρεμμύδι και την πιπεριά.
Στο τέλος ρίχνουμε και το αλεύρι αλλά δεν το ανακατεύουμε με το μίξερ αλλά με μία σπάτουλα.
Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα αλευρωμένη.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.