Υλικά
250 σκληρή φέτα (κομμένη σε παχιές φέτες)
1 μεγάλο αυγό
σουσάμι
ελαιόλαδο για το τηγάνι
λεμόνι (προαιρετικά για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση
Απλώνουμε το σουσάμι σε ένα μεγάλο πιάτο.
"Βυθίζουμε" τη φέτα πρώτα στο αυγό και μετά στο σουσάμι.
Πιέζουμε το σουσάμι και στις δύο πλευρές για να κολλήσει καλά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
Τέλος, μόλις η φέτα αρχίζει να μαλακώνει, και πάρει ένα χρυσό χρώμα, τη γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.