Υλικά
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
1/3 κούπας σιμιγδάλι ψιλό
1 κουταλιά δυόσμος τριμμένος ή ψιλοκομμένος
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
6-8 φέτες κασέρι
2 μεγάλες ντομάτες σε φέτες
1/3 της κούπας ελαιόλαδο
1/2 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ, ζυμώνουμε καλά τον κιμά με το σιμιγδάλι, το κρεμμύδι, το δυόσμο, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Αλείφουμε ένα ταψί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και στρώνουμε τον κιμά.
Στρώνουμε από πάνω τις φέτες από το κασέρι και τις φέτες της ντομάτας.
Χτυπάμε με ένα πιρούνι, το γιαούρτι με τα αυγά και αλατοπιπερώνουμε.
Στρώνουμε το μείγμα πάνω από τον κιμά και τις φέτες του κασεριού και της ντομάτας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα, μέχρι να ροδίσει η πίτα.